Mycket på gång

Fick nyheten igår (tror jag) att Daniel Day-Lewis är klar för rollen som Moriarty i uppföljaren till Sherlock Holmes. Personligen kan jag inte tänka mig ett bättre val, då DDL är fantastisk i precis allt han gör! Har visserligen inte sett Nine, men det ska jag göra en vacker dag :P

Annars har det varit en lugn dag på redaktionen idag.. Hade sovmorgon så jag hann få en hel del skrivet på skoluppgiften på förmiddagen, vilket kändes bra :) Storyn är i princip färdigskriven (åtminstone för inlämningens skull, den kommer naturligtvis bli längre) och är på nästan sju sidor nu. Kommer säkert gå igenom den och lägga till lite innan det är dags för deadline. Går lite segare med skrivdagboken som också ska lämnas in. Men har hunnit småläsa lite kurslitteratur nu när det varit lugnt på jobbet. (men säg det inte till någon ;) )

Ska snart iväg och göra reportage i Stadsparken, där Wahlströms spelar. Vansinnigt vackert bandnamn, jag vet :D

Igår blev det lite Red Dead Redemption tillsammans med min partner in crime and violence, fröken Vanilla. Vi lyckades klara uppdragen som vi failade på sist och blev väldigt glada :) Fortsättning på våra westernäventyr kommer nog ske snart skulle jag tro!

Hann även köra lite Crysis idag. Inte så toksnyggt som alla säger, men det beror med största sannolikhet på att min dator, som ändå har rejält med kräm under huven, inte kan köra spelet på högsta inställningarna :P Höga systemkrav är okej, men för helvete, de behöver inte gå SÅ långt så att tre år efter release finns det fortfarande inte en dator som kan maxa det :P (Okej, jag vet att det FINNS såna datorer, men you get my point)

Nähäpp, dags att slita vidare på arbetet!

Tjohopp!

Skärpning!

Long time no see! Vet att jag inte uppdaterat på ett tag nu, men har faktiskt haft fullt upp med resor till Gotland, Smögen och annat, plus att jag har jobbat min första vecka för sommaren! Så cut me some slack!

Men nu är jag tillbaka i full kraft, redo att rapportera om spännande popkulturella händelser!
Först och främst vill jag uppmana er alla att läsa min recension av filmen Inception, som ni kan läsa HÄR, på Jnytt.se
Inte för att jag vill bli läst som recensent, utan för att jag vill att alla ska förstå hur fantastisk den här filmen är! Alla borde verkligen se den!

Annars har det varit ganska lugnt. Är mitt uppe i "Nemos Arv", av Clive Cussler, som jag tror kan vara den bästa boken om Dirk Pitt jag har läst hittills! Den hemska bilden av Matthew McConaughey som Pitt i filmatiseringen av "Sahara" börjar sakta men säkert lämna mitt medvetande, till min stora glädje :)

Har idag införskaffat The Sims 3 till min nya laptop, som jag tänkte göra en liten recension på längre fram, när jag hunnit spela det ordentligt. Blir inte lätt nu när man jobbar på dagarna och grejer, men det ska nog gå ändå :)

Nä, nu är det dags att packa och göra mig redo för hemfärd tillbaka till underbara Jönköping! :)

See ya when I see ya!

RSS 2.0